Ce artiști locali cântă de Zilele Municipiului Pașcani – DOC

Artiștii locali care vor cânta în prima zi de sărbătoare nu sunt chiar atât de locali și o parte dintre ei nici cunoscuți, așa cum erau prezentate condițiile în urmă cu câteva zile de către comisia de organziare a Zilelor Municipiului Pașcani. Lista a fost făcută publică astăzi și include muzică ușoară, balcanică, populară și rock.

Una din cele trei zile de sărbătoare din Municipiul Pașcani este dedicată artiștilor locali să presteze pentru cei prezenți. După casting s-a stabilit cine sunt aceștia. Lista poate fi consultată mai jos.

zmp-artisti-locali-2 zmp-artisti-locali-1

Talentele locale care vor concerta vineri seara, 30 iunie vor intra într-o ordine bine stabilită în intervalul orar 18:00 – 22:00 ca mai apoi seara să fie încheiată de Irina Rimes. Ei au la dispoziție ca timp de cântare între 5 și 15 minute. Mai multe timp va fi acordar pentru formațiile care cântă live și cele care au instrumentițti pe scenă.

Lista artiștilor este – vineri, 30 iunie, începând cu ora 13:00 la sala de spectacole – deschiderea oficială a evenimentului va fi în sala de festivități a Primăriei Pașcani cu Cvartetul Colosseum, apoi la stadion, de la orele 18:00 artiști locali și de la ora 22:00 Irina Rimes.

Sâmbătă, 1 iulie între orele 18:00 -23:00 vor cânta Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Trupa Deepcentral, Tudor Chirilă și Vama.

Duminică, 2 iulie, în același interval orar vor urca pe scenă Mihaela Gurău, Nicoleta Voicu, Compact, Ștefan Bănică Jr.

Prezentator va fi Dan Negru.

Slider
loading...