1.4 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Ce a făcut un individ beat care a dat peste o maşină cu cheile în contact

Un tânăr din Erbiceni a furat maşina unui vecin, profitând de faptul că acesta avea obiceiul să lase cheile în contact. Plimbarea tânărului, băut şi fără carnet, s-a soldat doar cu o tamponare uşoară şi cu o condamnare cu suspendare. În favoarea lui a depus mărturie până şi păgubaşul.

În septembrie anul trecut, Alexandru Ciubotaru a băut bere şi whisky împreună cu doi prieteni, la domiciliul acestora. Spre noapte, Ciubotaru a plecat împreună cu unul dintre prieteni, M.S.. În dreptul casei lui D.L., cei doi au observat autoturismul acestuia, parcat pe acostament. Ca mai totdeauna, Matiz-ul nu era încuiat şi avea cheia introdusă în contact, aşa că Ciubotaru s-a gândit să-l ia pentru o plimbare. A plecat la drum împreună cu M.S., circulând aproximativ 5 km pe DJ 281 şi pe drumurile comunale, până la marginea localităţii. Când Ciubotaru a încercat să întoarcă automobilul, a acroşat un Opel parcat, avariindu-i portiera.

Poliţiştii au depistat Matiz-ul în trafic, pe drumul spre Podu Iloaiei, oprindu-l. Tânărului i s-a găsit o alcoolemie de 1,28‰ în sânge.

Magistraţii din Hârlău i-au acordat lui Ciubotaru o pedeapsă totală de 2 ani şi 4 luni cu suspendare pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, ca şi la plata a 3.000 de lei ca daune materiale. Sentinţa nu a fost însă pe placul procurorilor, aceştia atacând-o la in­stanţa superioară. Magistraţii Curţii de Apel au rămas în pronunţare.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Raport parlamentar, noiembrie 2021- deputat PSD, Vasile Toma

Gradul de încredere pe care cetățenii ți-l acordă este și trebuie să fie direct proporțional cu gradul...

Angajaţii instituţiilor publice vor primi vouchere de vacanţă în perioada 2022 – 2026

Angajaţii instituţiilor publice vor primi, în perioada 2022 – 2026, vouchere de vacanţă în valoare de 1.450...

Începe sezonul distracției pe gheață la patinoarul de la Palas!

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu răcirea vremii vine şi distracţia pe gheață la...

Acest profesor din Boureni-Moțca a fost premiat de președintele Klaus Iohannis pentru că a ajutat zeci de copii să nu renunțe la școală! Gheorghe...

Un tânăr din Iași a fost decorat chiar de președintele Klaus Iohannis cu ordinul „Meritul pentru Învățământ”...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI