More

  Casă lovită de o rachetă antigrindină. Toată familia, la un pas de moarte

  Array

  Casă lovită de o rachetă antigrindină. Toată familia, la un pas de moarte

  O familie dintr-un sat din apropiere de Hîrlău s-a trezit cu acoperișul casei „bombardat” de o bucată de rachetă. Norocul oamenilor a fost că în momentul impactului nu se aflau în casă, pentru că, în caz contrar acoperișul locuinței ar fi putut să cadă peste ei.

  O bucată cilindrică dintr-o rachetă antigrindină a lovit miercuri seară, 15 iunie,  acoperișul unei case din satul Sticlăria, comuna Scobinți. Familia se afla în grădină în momentul în care a auzit o bubuitură puternica. Oamenii s-au speriat și au mers imedit să vadă ce se petrece, iar când au intrat în casă au găsit pe jos bucăți căzute din acoperișul distrus.

  In zona au intervenit criminalistii de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi, acestia urmand sa stabileasca daca racheta a fost trasa de la Maxut sau de la Cotnari.

  La fața locului s-a deplasat și directorul centrului Antigrindină, autoritățile deschizând o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

  Din primele informaţii, lansatorul de rachete aparţie Centrului Antigrindină Iaşi, iar miercuri seara, in timpul ueni furtuni au fost lansate 14 rachete, dintre care 12 au fost mici şi 2 mari. Una dintre acestea nu a explodat în atmosferă în bucăţi minuscule, aşa cum ar trebui, iar o bucată mare a căzut pe casa săteanului. În mod normal, racheta ar fi trebuit să se dezintegreze în 800 de bucăţi, acestea fiind practic inofensive.

   

  Imagini găsiți aici

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primar ieșean condamnat la închisoare pentru jaful din bugetul local

  Judecătoria Pașcani l-a condamnat astăzi la inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu pe Neculai Iuganu, fostul primar al comunei Strunga, județul Iași Magistratii...

  10.000 de euro pe lună, costul unui parlamentar în România. Cum e în alte țări

  Deși a doua cea mai săracă țară din UE, România își tratează parlamentarii la același nivel cu țările cele mai înstărite. Un parlamentar în...

  Un “aurolac” recidivist s-a apucat să spargă geamurile maşinilor. Trei ani din viaţă pentru un sfert de oră de “distracţie”

  Un vagabond din Târgu Frumos va plăti cu peste 3 ani din viaţă un sfert de oră de "distracţie". Acesta a fost trimis în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp