-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Căruţaş prins cu lemne fără documente

Se apropie sezonul rece şi din ce în ce mai multă lume încearcă să se aprovizione cu lemne de foc pentru iarnă. Unii legal, alţii mai puţin legal. Din acest motiv, la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat dintr-o comună din apropierea Pascaniului a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că transporta material lemnos fără documente. Pe lângă banii care va trebui să îi dea, localnicul a rămas şi fără marfa care i-a fost confiscată.

Un tânăr din comuna Sireţel s-a ales cu o amendă uriaşă şi a rămas şi fără marfă, la sfârşitul săptămânii trecute. Mai exact, sâmbătă, localnicul în vârstă de 29 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce transporta cu o căruţă, lemne de foc fără documente. Din acest motiv, el va trebui să plătească 2.000 de lei pentru fapta sa. Legal, orice transportator trebuie să aibă aviz de însoţire a mărfii.

Săteanul s-a ales şi cu o sancţiune uriaşă şi a rămas şi fără lemnele care i-au fost confiscate de oamenii legii. Potrivit unei modificări legislative, acestea vor fi donate unor instituţii subordonate primăriei de pe rază căreia s-a comis fapta.

Menţionăm că în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Rurală Paşcani au controlat peste 50 de maşini şi căruţe şi au dat 37 de amenzi în valoare de aproape 15.000 de lei, cele mai multe fiind la regimul rutier.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI