More

  Canalizare stradală revarsată în fața blocului

  Array

  Disperare în rândul locuitorilor de la blocul Z de pe strada Sportului. De ani de zile canalizarea stradală se revarsă în faţa blocului, aducând mizerie, viermi şi miros urat. Neştiind ce să facă, locatarii au cerut ajutor reporterilor Bit Tv.

  Păşcăneanca Mioara Apetrăchioaiei caută o soluţie la problema întregului bloc. Aceasta spune că de ani canalizarea se revarsă în faţa blocului, se infiltrează în boxe unde îşi ţine alimentele, iar când e cald nu pot sta cu geamurile deschise din cauza mirosului insuportabil de afară.

  Păşcăneancă afirmă că din cauza infiltraţiilor din ultimii ani, blocul s-a lăsat într-o parte şi le este frică ca situaţia să nu se agraveaze.

  Femeia admite că nu a făcut niciodată vreo solicitare oficială către administraţia locală pentru a i se rezolva problema canalizării, ci doar le-a spus angajaţilor care mai treceau prin zonă.

  Reamintim că la începutul lunii mai strada Sportului din municipiu a fost asfaltată pe o lungime de 4.548 de la Biblioteca Municipală până la intersecţia cu strada Grădiniţei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp