5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Campionat de minifotbal organizat la Pașcani (VIDEO)

Campionat de MinifotbalFenomenul de fotbal jucat pe terenul sintetic incepe sa ia amploare la Pascani. Zilele acestea, clubul PaboSports care recent a organizat o astfel de competitie, incearca sa puna bazele infiintarii unui campionat de minifotbal.

Potrivit managerului clubului, Bogdan Pantazi, cel care a avut aceasta initiava, este nevoie de un minim de 10 echipe, formate din maxim 12 jucatori. Conform unui regulament transmis de Federatia Romana de Minifotbal, toti fotbalistii vor trebui sa fie legitimati, iar dupa o monitorizare de cateva luni se va decide daca competitia de la Pascani va fi afiliata la nivel national.

Costurile pe care participantii vor trebui sa le suporte sunt cuprinse intre 1.000 si 1.500 de lei pe an. Toate echipele vor trebui sa achite o taxa de 300 de lei pentru inscriere, iar la fiecare meci o suma de 60 de lei care sa asigure asistenta medicala si arbitraj.

Organizatorul a mai precizat ca toate formatiile inscrise in competitie pot afisa pe stadionul de langa club, reclame ale sponsorilor, pentru a putea scapa de cheltuieli.

Mai mult decat atat, in cazul in care Campionatul Municipal de Minifotbal Pascani va fi afiliat la federatie, echipa clasata pe locul I va juca in Cupa Romaniei si va finantata exclusiv de clubul PaboSports.

Termenul limita de inscriere este pana la sfarsitul lunii septembrie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI