More

  Circulație închisă două zile la Pașcani

  Array

  Atenţie, începând de luni se va închide circulaţia rutieră la câteva puncte de trecere a caii ferate din municipiul Paşcani. Măsura este luată deoarece angajaţii CFR fac lucrări la garnitura de cale ferată.

  Luni, timp de 5 ore, accesul maşinilor în, şi din suburbia Blăgeşti pe la barieră va fi interzis. În intervalul orar 5.00 – 14.00 şoferii vor fi nevoiţi să folosească ruta ocolitoare care duce spre Ruginoasa.

  A doua zi, măsură va fi luată şi pe drumul din spatele Kosaromului spre G&B. În acelaşi interval orar, angajaţii CFR vor lucra la linia ferată, pentru reparaţii curente.

  Drumurile închise vor fi semnalizate cu indicatoare, iar agenţii pentru dirijarea traficului de la Secţia L3 Român şi District L4 Ruginoasa vor fi în zonă.

  Reamintim că din cauza accidentelor dese din acea zonă, o perioadă de timp circulaţia pe la barieră din Blăgeşti a fost închisă. După nenumărate reclamaţii venite din partea locuitorilor suburbiei, fostul edil Grigore Crăciunescu a hotărât să o redeschidă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp