Cabinet de recuperare la Spitalul CF Pașcani

Abia deschisă, secția de Balneo-fizio-chineto-terapie de la Spitalul CF din Pașcani se bucură de un real succes. Cele 14 locuri disponibile în acest moment sunt ocupate, însă doritorii și cei cu probleme de sănătate sunt așteptați la unitatea medicală pentru a urma tratamentul necesar tratării afecțiunilor de care suferă. Medicul care se ocupă de acest compartiment este unul tânăr însă specialist în acest domeniu. Aparatura este și ea de ultimă generație.

De la 1 iunie, Spitalul CF din Pașcani are un nou compartiment. Este vorba despre Balneo-fizio-chineto-terapie, loc dotat cu aparatură performantă, primită la începutul anului trecut, medic specialist Andreea Mateiaș și personal auxiliar pregătit.

Abia deschis, locul cu 14 paturi este ocupat de pacienții care au venit să se trateze de diferite afecțiuni.

Doritorii se pot adresa unității medicale având trimitere de la medicul de familie, cardul de sănătate și adeverință medicală care să dovedească afecțiunile de care suferă și trebuie tratat, media zilelor de internare fiind de 11 zile, conform contractului încheiat cu CAS Iași.

Directorul spitalului, doctor Cătălina Roșca spune că are în intenție să deschisă o sală de kinetoterapie și dacă demersurile sunt acceptate de Minister compartimentul să fie transformat în secție pentru a fi făcute tratament complet pacientului.

Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor, tot în următoarea perioadă, pe site-ul unitătății medicale vor fi afișate și tarifele pentru tratament cu taxă.

Slider
loading...