11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Burse de 2.500 euro în UE pentru tinerii fără job. Vezi în ce condiții poți aplica

cariera

Aveţi mai puţin de 30 de ani şi nu aveţi un loc de muncă? V-ar plăcea să dobândiţi experienţă profesională într-o altă ţară europeană? MCZ Group este o firmă specializată în şemineuri şi sobe care, în colaborare cu Provincia Pordenone, a decis să transforme în burse întregul buget pentru cadouri de Crăciun, pentru a-i ajuta pe tineri să debuteze în carieră, potrivit unui anunț postat pe site-ul EURES.

Proiectul de responsabilitate socială este gestionat de MCZ Group şi sprijinit de EURES. Anul trecut, s-au primit peste 50 de candidaturi din întreaga Europă şi, în special, din Italia, Spania, Grecia şi Polonia. În total, nouă candidaturi au primit o bursă din partea MCZ anul trecut, în scopul asimilării unei experienţe profesionale internaţionale.

Un loc de muncă în străinătate vă poate oferi nu numai şansa de a învăţa limbi noi sau de a deveni fluent într-o limbă pe care o ştiţi deja, ci poate fi şi calea perfectă pentru a învăţa să colaboraţi într-un nou mediu şi pentru a explora diversele posibilităţi de angajare. Bursa din partea MCZ vă va permite să vă achitaţi cheltuielile pentru deplasare chirie, cursuri de limbă sau orice alte cheltuieli care vă pot ajuta să asimilaţi prima dumneavoastră experienţă profesională în străinătate. artocolul intrg aici

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI