3.1 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Bogdan Alexa, preşedinte al ANRSC, cu rang de secretar de stat

Pascaneanul Bogdan Alexa a fost numit de premierul României în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Decizia a fost publică ieri în Monitorul Oficial. El a deţinut din octombrie 2015 funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANRSC şi a asigurat de martie 2017 interimatul la conducerea instituţiei. Totodată şeful Executivului a mai decis numirea lui Daniel Liviu Zdrânc în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANRSC.

Politicianul păşcănean este de profesie inginer hidrotehnist dar şi licenţiat în ştiinţe economice şi administrative. Are două maştere, unul în economie şi altul în management politic. A fost consilier local apoi consilier parlamentar ocupând funcţia de şef de cabinet al fostului senator PSD Florin Constantinescu, vicepreşedinte apoi chestor al Senatului.

ANRSC reglementează și monitorizează la nivel central activitatea din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice, mai puţin cele de termie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI