-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Black Friday s-a transformat în România în Black November

De la o zi de reducere, am ajuns la o lună întreagă! Black Friday care durează 24 de ore în America a devenit în România un fenomen de sezon. Mii de magazine online şi offline pregătesc deja produsele pentru data de 1 noiembrie, atunci când majoritatea retailerilor dau startul la promoţii. Clienţii au început deja vânătoarea.

Cinci zile mai sunt şi-ncepe nebunia. Românii studiază deja ofertele. Când apar primele promoţii, să iasă deja la vânătoare: „Dacă am nevoie de un lucru, urmăresc să văd ce preţuri sunt, de obicei aştept o reducere, sau cumpăr, dacă am nevoie de el”, spune un client.

Conceptul de Black Friday a fost inspirat de la americani şi a devenit un adevărat fenomen. A început cu câteva magazine, în anul 2011, iar acum mii de comercianţi se întrec în oferte. Aşa că, de la o singură zi iniţială, Black Friday s-a transformat în Black Month – luna cu reduceri.

Sursa

DE LA ACELAȘI AUTOR

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017   https://www.youtube.com/watch?v=HMWnrwS1h-0

Alegeri în PNL Pașcani

În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor...

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din municipiul Pașcani În vederea remedierii unei avarii la o conductă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI