More

  Bile negre și cereri de demisii la Pulsul Zilei

  Array

  Aseară la Pulsul Zilei în cadrul sintezei Săptămânii, telespectatorii au putut umări discuții pe tema ultimelor evenimente desfășurate în București, dar și a consecințelor acestora. Cei 3 realizatori tv care au avut reacții ferme, criticând aspru autoritățile locale, politicienii, dar și conducerea RAGCL din Pașcani, fiind puse în discuție chiar demisii. Aprecierile pozitive s-au îndreptat din nou către zona educativă, dar și către oamenii de afaceri care contribuie substanțial la dezvoltarea economică a zonei, fără niciun sprijin din partea autorităților.

  Emisiunea Pulsul Zilei de aseară a debutat cu un scurt moment de reculegere pentru victimele dezastrului de la sfârșitul săptămânii trecute din București, propus de Mihaela Spiridon, iar discuțiile purtate de cei trei realizatori Tv Bit au urmărit ultimele evenimente desfășurate nivel zonal, dar și impactul celor naționale, pe plan local.
  Conducerea Regiei de termoficare din Pașcani a primit 2 bile negre, una din partea Mihaelei Spiridon și una din partea lui Cătălin Cojocaru pentru situația generată în Pașcani, prin care mii de persoane, inclusiv elevii din școli au fost lăsați fără căldură. Mai mult, Cătălin Cojocaru a cerut directorului RAGCL, Gelu Nedelcu să își dea demisia.

  Nici autoritățile locale nu au fost ocolite de bilele negre, viceprimarul Vasile Axinte fiind sancționat de Cătălin Cojocaru deoarece consideră că la Pașcani nu sunt necesare limitatoare de viteză, iar trecerile de pietoni sunt în regulă. Mihaela Spiridon a fost de aceeași părere, iar în plus a sancționat autoritățile locale pentru că nu se țin de cuvânt atunci când promit, referindu-se la spațiul care trebuia alocat pentru activitățile a 2 O.N.G-uri din Pașcani, dar și la lipsa de atitudine vizavi de problemele Regiei de Termoficare, care este subordonată primăriei.

  Claudiu Timofte a oferit bile negre politicienilor care profită de funcții fără a avea un aport în rândul cetățenilor pe care-i reprezintă, dând câteva exemple în acest sens, iar aprecierile sale pozitive s-au îndreptat către oamenii de afaceri din Pașcani, care crează locuri de muncă.

  Doina Cepalis, managerul de la Te-Rox Prod, care va deschide încă o fabrică de textile la Pașcani a primit o bilă albă și de la Cătălin Cojocaru pentru aportul său în dezvoltarea economică a municipiului. Realizatorul de la Pulsul Zilei a apreciat în aceeași măsură pe Călin Tăriceanu, care a fost săptămâna trecută în Pașcani în vizită la această fabrică, pentru proiectul lansat de curând prin care urmărește să ridice puterea economică a țării, dar și profesorii ce susțin o școală de șah în cadrul Bibliotecii Municipale, fiind apreciați pentru modul în care lucrează cu copiii, pentru a obține performanțe.
  Bile albe au primit și voluntarii de la Filiala Pașcani a Asociației Tineretului din partea Mihaelei Spiridon pentru bogata lor activitate prin care oferă copiilor și tinerilor alternative sănătoase pentru evoluția și dezvoltarea lor.

  Așadar bilele albe s-au îndreptat de această dată spre oamenii de afaceri și zona culturală, iar cele negre au lovit din nou autoritățile locale, politicienii și conducerea Regiei de termoficare din Pașcani.
  Amintim că această secțiune de la finalul emisiunii Pulsul Zilei de luni, în care cei trei realizatori TV punctează subiectele mai importante din timpul săptămânii, a devenit din ce în ce mai interesantă, datorită disticțiilor simbolice oferite persoanelor sau instituțiilor care prin acțiunile lor își pun amprenta pozitiv sau negativ asupra comunității.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sărbătoarea Mărțișorului, la Heleșteni și Scobinți

  Prima zi de primavara aduce si un eveniment cu traditie in comuna Helesteni. Pe 1 martie, la Centrul de zi din satul Harmaneasa va...

  Tânăr de 23 de ani prins la volanul unei mașini în trafic, fără permis

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 207 M, un...

  Șofer reținut de polițiști după ce a condus băut și cu permisul suspendat. Nu era la prima abatere

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat de 49 de ani, din judeţul Suceava, în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp