Bianca Duduman și Roxana Ungureanu sunt șefe de promoție la „Miron Costin” Pașcani

Adolescentele au reușit în anii de liceu să obțină media 9,90  

“Am luat și note mici însă m-am mobilizat și ambiționat pentru a ajunge să fiu cea mai bună la finalul anilor de liceu.„ a spus Bianca Duduman, una dintre șefele de promoție a Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pașcani. Adolescenta a reușit ca în anii de studiu să ia numai note mari, iar media generală să fie de 9.90. Toți absolvenții și profesorii au primit diplome și flori.

Anii de liceu pentru promoția 2017 de la „Miron Costin” s-au încheiat astăzi prin festivitatea de absolvire ce a avut loc la Casa de cultură din Pașcani. Instituția a fost luată cu asalt de către sutele de elevi, familie, prieteni și profesori.

Cei 199 de absolvenți au fost strigați pentru ultima oară la catalog în această postură și, emoționați și-au luat diploma din partea conducerii școlii.

Șefele de promoție, Bianca Duduman și Roxana Ungureanu, au primit și ele coronița cu flori alături de medalie și diploma de onoare pe care era scrisă media de admitere în urma celor 4 ani de școală – 9,90.

Bianca a vorbit cu reporterii BIT TV despre ce planuri are și cât de sus vrea să ajungă. De asemenea a mulțumit profesorilor și dirigintei Adina Marcu dar și colegilor care i-au fost alături și de care o leagă multe amintiri. – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

 Până la festivitatea de la instituția din centrul orașului, elevii însoțiți de profesori și părinți au făcut turul de onoare, mergând de la școală până la Casa de cultură îmbrăcați cu robe și având toca pe cap. Nu a lipsit zgomotul specific unei asemenea manifestări.

Urmează banchetul și examenul matrutității.

Slider
loading...