12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Bazele de deszapezire din Pascani si Targu Frumos, verificate de prefectul judetului Iasi

Se fac pregatiri pentru sezonul rece. Prefectul judetul Iasi, Marian Serbescu, a verificat vineri, 2 noiembrie, cele sase baze de deszapezire din judet, printre care si cele din Pascani si Targu Frumos.

Am verificat astăzi stadiul pregătirilor de iarnă la cele șase baze de deszăpezire din județ ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, respectiv cele de la Bivolari, Pașcani, Poieni, Răducăneni, Târgu Frumos și Valea Lupului. Aprovizionarea cu materiale antiderapante se află în grafic, ca și pregătirea corespunzătoare a utilajelor de intervenție. La această dată, atât DRDP, cât și Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor, din subordinea Consiliului Județean au încheiat deja contractele de deszăpezire a drumurilor în această iarnă. Pe drumurile naționale de pe raza județului, lucrările de deszăpezire vor fi efectuate cu utilajele proprii ale DRDP, precum și în baza contractului cu societatea Eky-Sam SRL. Pentru drumurile județene există contract cu asocierea dintre Eky-Sam și Enviro Construct SRL. Responsabilitatea întreținerii străzilor din municipiul Iași revine societății Citadin SA din subordinea primăriei ieșene, iar deszăpezirea drumurilor comunale și sătești reine primăriilor unităților administrativ-teritoriale. La această oră, considerăm că suntem pregătiți pentru sezonul rece” a precizat pe pagina de Facebook, Marian Serbescu. 

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI