More

  Bătăușul din Bastilia dat în urmărire de polițiști

  Array

  Agresiune Hotel CentralBarbatul care si-a lovit cu bestialitate iubita in holul Hotelui Central din Pascani a fost dat in urmarire de politisti. In cursul zilei de ieri, la Politia Pascani, a ajuns pe numele lui Iulian Munteanu, in varsta de 34 de ani, un mandat de 1 an de inchisoare cu executare.

  Initial, in data de 4 februarie acesta a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Pascani pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri. La scurt timp, tanarul a facut recurs iar vineri, 28 iunie, judecatorii Curtii de Apel Iasi au respins recursul facut de inculpat si au stabilit ca definitiva sentinta de 1 an de inchisoare cu executare.

  Fapta pentru care barbatul a fost condamnat s-a consumat in data de 22 august 2011, cand Iulian Munteanu si-a urmarit iubita pana in holul Hotelului Central unde a lovit-o crunt cu pumnii si picioarele.

  Gesturile agresorului care au fost surprinse de camerele de luat vederi, au socat opinia publica iar la scurt timp procurorii au inceput urmarirea penala impotriva acestuia pentru infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice. Victima, Larisa Madalina Sandu, a refuzat sa depuna plangere impotriva prietenului violent iar in lipsa unei plangeri, politistii pascaneni s-au autosesizat dupa ce filmuletul cu scene violente a fost mediatizat.

  Dupa emiterea mandatului de inchisoare, oamenii legii l-au cautat pe tanar la locuinta din cartierul Bastilia unde acesta nu a fost gasit.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI