More

  Barieră de la Blăgești la un pas de a fi inchisă, din nou. Nu a fost făcută recepția, nu sunt avize, iar șoferii își pun viața în pericol

  Array

  Dupa cativa ani de folosinta, in mod ilegal, bariera de la Blagesti urmeaza sa fie inchisa din nou. Aceasta a fost concluzia care s-a desprins in urma sedintei Comisiei de Circulatie de la Pascani care a avut loc pe data de 25 septembrie a.c.
  Reprezentatii Politiei au atras atentia ca tot mai multi soferi aleg sa traverseze direct pe contrasens pentru a ajunge pe sensul de drum spre Pascani, desi accesul masinilor la stanga este interzis.

  Mai grav este ca au inceput sa circule la fel si microbuzele cu elevi punand in pericol viata copiilor. De asemenea, membrii comisiei au atras atentia ca lucrarile inca nu au fost finalizate acolo urmand sa mai fie amplasate panouri antiorbire pentru soferi si o balustrada pe mijlocul strazii.

  Nici macar nu a fost facuta receptia finala desi a fost achitata intreaga investitie si nu exista aviz de la C N A D R , motiv pentru care drumul respectiv nu poate fi folosit. Consilierul Ioan Ionita a atras atentia ca bariera poate fi inchisa din acest motiv, iar reprezentantii Primariei au spus ca vor lua masuri in acest sens.

  Locuitorii au sarit ca arsi cand au aflat aceasta veste. Ei spun ca drumul pe la bariera este cea mai apropiata cale de acces spre Blagesti si daca va fi inchisa, localitatea va ramane izolata.

  Mentionam ca aceasta investitie a fost facuta pe timpul administratiei Craciunescu, costurile fiind estimate la peste 16 miliarde de lei vechi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp