19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Barbat din Targu-Frumos prins cu 157 km/ora

La data de 29 mai a.c., polițiștii ServiciuluiRutier Iași au acționat pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către conducătorii de autovehicule, vizând în special principalele cauze generatoare de accidente rutiere: viteză neadaptată condiţiilor de drum și nerespectarea limitei legale de viteză, în cadrul acțiunii fiind folosit pistolul radar.

Au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenționaleîn valoare de 23.690 de lei, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru nerespectarea normelor rutiere privind circulația la nivel cu calea ferată și 19 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Exemple:

1.Un bărbat de 69 de ani, din orașul Tg. Frumos, a fost sancţionat contravențional cu 9 puncte amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe DN 28 (E583), în afara orașului Podu Iloaiei, cu viteza de 157 km/h, pe un sector de limitat la 100 km/ h.

 

2.Un bărbat de 48 de ani, din județul Botoşani, a fost sancţionat contravențional cu 10 puncte amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe DN 28 (E583), pe raza comunei Leţcani, cu viteza de 105 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/ h.

 

IPJ IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI