Elevii din satele comunei Cristeşti ar putea avea din această toamna o şcoală modernă. Administraţia locală a primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării pentru a repara şi moderniza sediul unităţii de învăţământ din centrul localităţii de reşedinţa. Va fi schimbat acoperişul, tâmplăria, instalaţiile sanitare şi de încălzire şi se vor face dotări.

Şcoala profesională din localitatea Cristeşti ar putea intra în proces de modernizare în următoarele săptămânii. Primăria organizează licitaţie pentru găsirea unei firme care să reabiliteze sediul construit din 1969. Proiectul a primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării, în valoare de 860.000 de euro.

Edilul comunei, Constantin Bolohan, speră ca în următoarele săptămânii să fie desemnat câştigătorul licitaţiei, iar lucrările să înceapă, pentru a fi finalizate până în toamna acestui an.
Va fi schimbat acoperişul, instalaţiile sanitare şi de încălzire, se va face un grup sanitar în interiorul clădirii, iar şcoala va  primi calculatoare şi mobilier şcolar nou.
Menţionăm că la licitaţia pentru modernizarea sediului şcolii au fost înscrise şase firme participante.

Slider
loading...