3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Avize negative pentru majorările de preţ la ştrand şi creşă. Notele justificative vor fi prezentate la anul

Consilierii păşcăneni din Comisia Economic au dat aviz negativ pentru două proiecte de hotărâre care vizau majorări de preţuri. Primul dintre ele se refera la majorarea preţurilor biletelor de intrare la Strandul Municipal la 10 lei pe zi pentru adulţi şi 5 lei pe zi pentru copii. Directorul economic al instituţiei a motivat ca măsura este necesară pentru acoperirea cheltuielilor de la ştrand inclusiv a investiţiilor din ultima perioadă, noile preturi fiind comparabile cu cele din Piatră Neamt şi Gura Humorului.
În replică consilierii au cerut o notă de fundamentare şi au subliniat că tarifele de la ştrandul din Paşcani nu pot fi comparabile cu cele din parcurile acvatice dată ca exemplu tocmai din cauza diferenţei foarte mare a calităţii serviciilor.
În loc să prezinte nota fundamentare directoare economică a motivat că datele solicitate pot fi disponibile abia la anul motiv pentru care consilierii au votat avizat negativ proiectul de majorare a preţului de intrare la ştrand.
O altă propunere de majorare de preţ a venit de la Creşă din Paşcani. Conducerea institutiei a cerut ca pentru masa copiilor, părinţii să plătească câte 8 lei pe zi în loc de 7 lei cât a fost până acum. Şi în acest caz consilierii au dat aviz negativ pe motiv că mai întâi ar fi trebuit să fie întrebaţi părinţii iar opinia lor să fie prezentată odată cu proiectul.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI