More

  Autogara din Gara CFR a fost închisă. Patronul spune că este victima unei înțelegeri politice

  Array

  Una dintre cele doua autogari din Pascani a fost inchisa de Inspectoratul de Stat pentru Control in Traficul Rutier, chiar din prima zi a anului 2014. Mai mult timp de cateva zile imbarcarile calatorilor au fost facute din strada pana cand operatorii de transport au incheiat contracte cu autogara de peste drum.

  Proprietarul autogarii, societatea “Ceau Amico”, a incheiat un contract de inchiriere cu CFR din luna mai a anului 2010, pentru un spatiu de 200 mp aflat in cladirea Garii. Contractul a fost suspendat in urma unui litigiu, dintre Primaria Pascani si CFR, ambele parti revendicandu-si spatiul respectiv.

  La randul sau administratorul autogarii, Neculai Cluci, a dat in judecata CFR-ul pentru rezilierea contractului de inchiriere. Totodata, el crede ca este vorba despre o decizie politica pentru a crea un avantaj autogarii concurente de peste drum al carui patron este coleg de partid cu cei care i-au inchis afacerea.

  De partea cealalta, administratorul Sprinter AGM, Mihaela Ancuta neaga orice fel de acuzatie si sutine ca nu are nici un amestec in decizia de inchidere a autogarii concurente.
  S-au creat nemultumiri si in randul navetistilor. Asta deoarece ei sunt acum nevoiti sa astepte microbuzele in strada.

  Mentionam ca masura de inchiderea a autogarii din Pascani ar putea fi temporara. Asta deoarece administratorul ei a solicitat Primariei Pascani inchirierea terenului castigat in instanta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet