More

  Aurolac amendat de polițiști

  Array

  Aurolac amendat de polițiști

  Curg amenzile date de polițiștii locali, scandalagiilor. Unul dintre cazuri a fost a unui tânăr din Pașcani care înjura ca la ușa cortului locatarii unui bloc. Acesta ihala vapori de prenadez dintr-o pungă.

  Poliția în acțiune pe străzile din Pașcani. Mai multe amenzi au fost date în aceste zile de către oamenii legii pentru că au găsit nereguli. Un caz revoltător a fost cel a unui tânăr pășcănean de 21 ani.

  C. I. a fost găsit de către oamenii legii în timp ce inhala vapori de prenadez dintr-o pungă. Acesta a provocat scandal, iar de înjurături și amenințări nu au scăpat locatarii de la blocul G2 de pe strada 22 Decembrie.

  În ultimele zile mai mulți pășcăneni au fost amendați pentru că, consumau alcool în spațiile publice. În majoritatea cazurilor este vorba despre minori.

  Pe Esplanada din Pașcani un șofer care a oprit mașina pe partea pietonală a primit 200 de lei amendă, conform HCL 30/2002.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp