9.4 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Audienţe la Primărie: Primarul pe post de mediator în conflictele dintre vecini

Audiente

Zi de audiente la Primaria Pascani. Astazi, 29 august,  12 cetateni au stat de vorba cu primarul Dumitru Pantazi, problemele reclamate fiind ca de obicei de fond funciar, urbanism si cereri de ajutoare sociale. De exemplu, Giurgica Martin din cartierul Aerodrom – Pascani a solicitat ajutorul primarului Dumitru Pantazi pentru ca lucratorii de la Gospodarie Comunala sa vina sa faca un sant de vreo 200 de metri in fata casei sale, pentru scurgerea apelor pluviale. Barbatul si-a facut casa in panta, iar acum cauta o solutie pentru ca apa de ploaie sa se scurga in strada, nu sa ii inunde locuinta.

Un alt pascanean venit la audiente a cerut interventia primarului intr-un conflict cu vecinul sau. Danut Bulgaru spune ca nu mai are cale de acces, fiind nevoit, de fiecare data cand iese din curte, sa faca inconjurul casei pentru a nu trece pe bucata de pamant a vecinului.

Si Ana Panainte din Pascani, bolnava de ciroza s-a inscris la audinete pentru a cere un ajutor. Ea a cerut bani pentru ca din pensia de 383 de lei nu isi permite sa cumpere medicamentele necesare si sa se descurce cu achitarea utilitatilor si hrana de zi cu zi. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI