Slider

Zilele trecute, primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar (foto), a reusit sa semneze contractul de incepere al lucrarilor la drumul de interes local din satul Dumbrava – Lespezi. Firma care a castigat licitatia dupa o concurenta acerba, fiind primite 11 oferte din partea mai multor societati, este Eky-Sam SRL Targu Frumos.

„S-a semnat contractul cu firma care a castigat licitatia la asfaltarea drumului din satul Dumbrava, comuna Lespezi. In urma licitatiei firma care a fost desemnata castigatoare a fost Eki-Sam din Targu Frumos. Valoarea lucrarilor este de 1,4 milioane de lei fara TVA. Proiectul prevede asfaltarea si reabilitarea santurilor cu rigori a unei lungimi de 1,8 km de drum. Se va incepe de la podul Balan si pana la podul Serpeanu. Cred ca in cel mult trei luni de zile se vor finaliza lucrarile”, a declarat primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar.
Potrivit edilului sef, finantarea este realizata prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Sursa Jurnalul Regional

Slider
loading...