More

  Atenție la instalație. RAGCL Pașcani începe probele la călcură

  Array

  Atenție la instalație. RAGCL Pașcani începe probele la instalațiile de încălzire și de apă caldă. Astfel, cei care sunt în reparații și în lucru în apartamente, în această perioadă, trebuie să finalizeze lucrările pentru a evita neplăceri.

  De mâine, 1 septembrie, nu se mai primesc cereri de debranșare sau de modificare a instalațiilor de încălzire și de apă caldă.

  “Începând cu această dată R.A.G.C.L. Pașcani va proceda la verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate de la sistemul centralizat de încălzire în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Rugăm locatarii care au intervenit la instalațiile interioare să finalizeze lucrările până la această dată.”  se arată în comunicatul de presă al regiei.

  Pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme apărute la instalațiile proprii de încălzire cetățenii pot suna la  dispeceratul R.A.G.C.L. la următoarele numere: 0232.761.092 sau 0760.788.360.

  Pentru relații suplimentare cei în cauză pot merge la sediul regiei din strada Moldovei, nr. 21 sau se pot adresa prin e-mail: ragcl@yahoo.com.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp