18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Atentie la buzunare, la slujbele de Boboteaza!

,,Cu ocazia procesiunilor şi ceremoniilor religioase ocazionate de sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza), luni, 06 ianuarie a. c., aproximativ 50 de poli ţişti de ordine publică, din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigaţii Criminale vor asigura măsurile necesare menţinerii ordinii şi liniştii publice, fluidizării traficului rutier şi prevenirii infracţionalităţii în zona lăcaşelor de cult de pe raza municipiului Iaşi.

La nivelul celorlalte localităţi de pe raza judeţului, poliţiştii vor acţiona cu precădere în zona lăcaşelor de cult, pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice la slujba din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, eveniment la care sunt aşteptaţi să participle numeroşi credincioşi, vor fi desfăşurate în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Locală.

Recomandăm credincioşilor să păstreze bunurile de valoare, precum telefoanele mobile, dar şi portofelele şi sumele de bani în buzunarele interioare ale hainelor, mai ales atunci când se află în locurile aglomerate.

Şoferii care se deplasează cu autoturismele până în apropierea lăcaşelor de cult, sunt sfătuţi să nu lase bunuri de valoare la vedere în aceste.”conform unui comunicat de presa al IJP Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI