3.1 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Atelier de dezvoltare pentru tineri, la Biblioteca Municipală PașcaniBiblioteca Municipala din Pascani a organizat ieri o altfel de activitate pentru adolescenti. Mai multi tineri au participat la un atelier pentru dezvoltare personala si au discutat despre cum sa aiba incredere in propriile forte, cum sa isi cunoasca limitele si sa se dezvolte, atat fizic, cat si emotional. Dezbaterea a fost organizata de doi voluntari, profesori universitari.

Merit sa fiu sanatos: trup si suflet!” –  acesta a fost mesajul motivational transmis ieri mai multor tineri pascaneni care au participat la un atelier de dezvoltare personala, la Biblioteca Municipala. In acest sens, membrii unei asociatii din Iasi  au organizat o dezbatere.

Tinerii au discutat despre propriile lor limite, despre cum ar putea să le depășească și despre cum în societatea de astăzi li se impun anumite tipare.

 “Facem multe lucruri de dragul celor din jurul nostru, fără să ținem cont de necesitățile noastre”, a spus unul dintre profesorii universitari veniți la Pașcani.

Un alt subiect dezbătut a fost sistemul actual de învățământ, care în opinia multora, este unul rigid și nu este adaptat necesităților fiecărui elev.

Mentionam că asociația E-RA-PHOENIX a fost înființată cu scop umanitar și social, ce constă în inițierea și organizarea de programe, acțiuni și activități cu caracter social, educativ, din sfera dezvoltării personale și derularea de proiecte pentru îmbunătățirea condiției de viață a persoanelor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO | Cupluri de aur premiate de Ziua Națională, la Heleșteni

Respectul, iubirea si daruirea de a merge alaturi de partenerul de viata, timp de jumatate de secol,...

A început montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun de la Pașcani. Deschiderea ar urma să fie săptămâna viitoare

Au inceput sa fie montate casutele de lemn pentru targul de Craciun pe esplanada din municipiul Pascani....

VIDEO | El este medicul pășcănean decorat de președintele țării. Sergiu Ungureanu – tânăr din Republica Moldova, doctor dedicat Pașcaniului

Un medic pascanean a fost decorat cu ordinul Meritul Sanitar in grad de cavaler, de catre presedintele...

VIDEO | Maria Ojică a trecut încă o etapă din SuperStar. Se află printre ultimii opt concurenți

Maria Ojica, tanara de 21 de ani din municipiul Pascani a reusit sa treaca si de prima...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI