3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Astazi, la Iasi, incepe a XIV-a editie a Festivalului National al Sanselor Tale

FNST

Incepand de astazi si pana pe 24 noiembrie 2013, în România va avea loc cea de-a XIV-a editie a Festivalului National al Sanselor Tale, sub genericul “Cetatean român – cetatean european”. Activitatea demareaza, astazi, la Liceul Teoretic Miron Costin din Iasi.

Organizarea saptamânii educatiei adultilor sau educatiei permanente, înscrisa în politica promovata de Comisia Europeana în domeniul educatiei si formarii, se afla sub egida UNESCO prin Institutul pentru Educatie din Hamburg.

“Saptamâna aceasta se doreste a fi o campanie de promovare si constientizare a necesitatii educatiei si învatarii pe tot parcursul vietii, având în vedere cele doua componente esentiale – dezvoltarea personala si cea profesionala, pentru omul care traieste în societatea cunoasterii, caracterizata de profund dinamism si avalansa informationala. Consider ca, la nivelul judetului Iasi, cadrele didactice s-au mobilizat în mod exemplar fiind peste 450 de activitati anuntate iar, Inspectoratul Scolar va monitoriza derularea acestora pe parcursul saptamânii 18 – 24 noiembrie. Consideram ca aceasta manifestare raspunde cerintelor formulate în mesajele cheie cuprinse de Comisia Europeana în Memorandumul pentru învatarea permanenta”, a precizat prof. dr. Bogdan Neculau, inspector pentru educatie permanenta.

 

Sursa: bzi.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI