More

  Astazi a avut loc târgul de carte și uniforme la un liceu din Pascani

  Array

  Astăzi a avut loc cea de-a șasea ediție a târgului de carte și uniforme organizat de Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.
  Zeci de elevi au venit aici pentru a-și caută manualele și materialele didactice necesare în noul an școlar, dar și pentru a socializa cu ceilalți colegi de-ai lor, fie mai mari, fie mai mici.

  Stefan a venit la târg astazi pentru a vinde manualele sale din anul precedent. El spune că anul acesta, liceeni caută în special manuale de matematică, română, franceză, biologie sau chimie. Deși a adus cu el și alte materiale auxiliare care i-ar putea ajută pe elevi pentru a se pregati pentru bacalaureat, ei au venit la târg dornici să-și procure doar manualele scolare.

  Pe lângă schimbul de manuale, ținerii au împărtășit și experiențele lor școlare. Au povestit, au glumit și au umplut curtea școlii cu râsete și veselie. Au fost invitați să participe și elevi de la alte școli din oraș, iar organizatorii s-au bucurat când au văzut că aceștia au răspuns pozitiv la invitația făcută.
  Menționam că târgul de manuale și uniforme a devenit o tradiție pentru liceu și se dorește păstrarea și transmiterea lui din generație în generație, cât mai mulți ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANUNT

  Comuna Helesteni, judetul Iasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectoarele cadastrale 25, pe o perioada de 60 de zile calendaristice, conf art...

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp