More

  Asfalt pe străzile cu gropi. Se lucrează pe Izvoarelor şi M. Eminescu

  Array

  Se toarnă primul strat de asfalt pe două străzi circulate şi care erau pline de gropi. Este vorba despre străzile Mihai Eminescu şi Izvoarelor din zona Vale a Pașcaniului.
  Muncitorii de la firma care se ocupă cu lucrări de asflatare şi modernizare pe străzile din oraş, Eky Sam Târgu Frumos au început de câteva zile, iar pe aceste porţiuni de drum, circulaţia este restricţionată.

  asfalt pe izvoarelor si m eminescu

  Cetăţenii care locuiesc în zona spun că au aşteptat de câţiva ani că aceste străzi să fie reparate pentru că multe maşini care au circulat pe aceste două străzi s-au stricat din cauza gropilor care erau în asflat.

  Aşadar, din faţă bisericii Sfânta Vineri până în zona parcului Riama şi de la izvorul din zona sediului Poliţiei Municipale pana la intersecţia străzii Ceferiştilor, în zona magazinului Viosand, circulaţia este restricţionată şoferilor pentru asflatare şi refacere trotuare. Conform datelor din proiectul PID aceste străzi au o lungime puţin peste 1.200 metri şi trebuie să fie finalizate până la începutul iernii.

  Tot în aceste zile s-a început decopertarea şi pe stradă Grădiniţei, din zona Constructorul până aproape de ieşirea din Paşcani spre Iaşi. Administraţia locală a început lucrările de frezare, urmând să fie plombate gropile din asfalt.

  Menţionăm că de curând, pe strada Vatra au fost finalizate lucrările de asflatare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp