Slider

Artiști bonus de Zilele Municipiului Pașcani

Pe scena de la stadion ce va fi amenajată pentru cele trei zile de concerte la Pașcani vor mai urca câțiva cântăreți din România și Republica Moldova. Firma care se ocupă de spectacol a decis să aducă bonus – Fanfara fraților Lucan, Mihai Ciobanu, Rawanne și Roxana Cozma. Proiectul de hotărâre cu modificările aferente a fost astăzi prezentat în cadrul ședinței extraordinare.

Programul Zilelor Municipiului Pașcani din acest an a fost suplimentat cu prestația unor artiști ce vor fi aduși ca bonus de către firma organizatoare. Proiectul a fost adus în atenția aleșilor locali în această dimineță când a avut loc ședința exraordinară. Evenimentul stabilit pentru zilele de 30 iunie, 1 și 2 iulie a fost votat de către o parte dintre consilierii pășcăneni. Opoziția nu a votat pentru aprobarea programului pe motiv că a fost majorat prețul cu o sută de mii de lei, proiect votat în ședința trecută.

Firma care a semnat contractul a propus o serie de artiști bonus. Este vorba despre – Fanfara Frații Lucan,  care va deschide spectacolul de la stadion în ziua de vineri. Sâmbătă, artiștii bonus sunt Mihai Ciobanu și Ravane, iar duminică Roxana Cozma.

Lista artiștilor este – vineri începând cu ora 13:00 la sala de spectacole – deschiderea oficială a evenimentului Cvartetul Colosseum, apoi la stadion, de la orele 18:00 artiști locali și de la ora 22:00 Irina Rimes.

Sâmbătă, 1 iulie de la orele 18:00 – 23:00 vor cânta Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Trupa Deepcentral, Tudor Chirilă și Vama Veche.

Duminică, 2 iulie, în același interval orar vor urca pe scenă Mihaela Gurău, Nicoleta Voicu, Compact, Ștefan Bănică Jr. Prezentator va fi Dan Negru. 

Slider
loading...