11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Anunt important pentru pascaneni si calatorii din suburbii

Cea mai moderna autogara din Municipiul Pascani care indeplineste toate conditiile, sala de asteptare, birou de informatii, caldura, grup sanitar, rampa pentru persoanele in scaun cu rotile, urmeaza sa fie inchisa de catre conducerea PNL, incepand cu 01.01.2014, favorizand autogara Sprinter AGM a domnului primar Ancuta Gheorghe, din comuna Siretel, membru PNL.

Toti operatorii de transport care au avut contracte cu autogara Ceau Amico au fost chemati la Iasi de catre domnul Victor Chirila, obligandu-i sa faca contract cu autogara Sprinter AGM. Incepand cu 01.01.2014 aceasta autogara functioneaza cu o strada de restrictie 1.5 tone, are o singura intrare de tonaj, nu corespunde conditiilor sanitare si nici nu are caldura. Ii obliga pe transportatori sa plece din cele doua statii de langa trecerea de pietoni din strada Garii mostenite si aprobate cu aviz de circulatie de primarul Craciunescu.

Va fi un haos pe strada Garii incepand cu data de 06.01.2014 cand vor incepe munca salariatii si vor veni la scolile din oras elevii navetisti.
Consecinte: risc de accidente si disconfort pentru calatori ( fara sala de asteptare, caldura, informatii, grup sanitar).

Cluci Neculai,
administratorul Autogarii Pascani

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI