More

  Angajări fără precendent în Municipiul Pașcani

  Array

  Angajări fără precendent în Municipiul Pașcani

  Angajări fără precendent în Municipiul Pașcani, un interprinzător oferă peste 500 locuri de muncă, de la muncitori necalificați până la experți cu studii superioare, indiferent de vârstă. Totul se datorează unui proiect cu ajutor de stat pentru dezvoltarea producției de scule în fosta fabrică Scudas.

  Veste importantă pentru economia păşcăneană. Proinvest Group va angaja în următorii 3 ani de zile peste 500 de persoane, din care 250 de persoane în cadrul unui proiect cu ajutor de stat pentru dezvoltarea producţiei de scule în fabrica SCUDAS, iar restul pentru proiectele aflate în derulare. Reprezentanţii instituţiei spun că salariul net va fi de cel puţin 1.850 lei.

  CV-urile se primesc zilnic, în programul de lucru, la sediul societății sau pe adresa de mail. Nu este o limită de vârstă pentru candidații care doresc să muncească, însă în unele domenii se cere experiență și studii superioare pe profil tehnic. Noile locuri de muncă sunt – operatori CNC, operatori maşini speciale, forjori, tratamentişti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriţeri, rectificatori, ingineri vânzări, ingineri proiectanţi, manageri de proiect, ingineri calitate, specialist achiziţii şi economişti.

  O parte din clădirile fostei fabrici Scudas au fost renovate și urmează să fie aduse mașinăriile și utilajele specifice pentru producție. Și fața birourilor a fost schimbată complet, de la tâmplărie până la interioare.

  Menționăm că Proinvest Group este o companie românească, cu sediul la Pașcani, înființată în anul 2000. Compania dezvoltă, produce și comercializează semifabricate, componente și sisteme din oțel pentru construcții, inginerie și industrie. Programul de producție și vânzări al companiei include o gamă extinsă de soluții din oțel, de la simple componente de construcții civile și infrastructură, până la componente de precizie pentru construcții de mașini-unelte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp