Slider

Amenzi pentru furt de trandafiri și scandal în Pașcani

Trandafirii frumoși din oraș au făcut cu ochii unor cetățeni, care au fost prinși de polițiști la furat de flori. Ei trebuie să scoată bani din buzunar pentru a plăti amenzile date. La fel trebuie să facă și câțiva scandagii care s-au luat la harță în piețele agroalimentară din Pașcani.

 Doi pășcăneni, femeie și bărbat, cu vârste de 37 și 42 ani trebuie să plătească câteva sute de lei petntru că au fost surprinși la furat de trandafiri. Este vorba despre Marius S. si Maria A. Bărbatul trebuie să achite și o amendă pentru că a uitat să-și actualizeze actul de identitate, ce era expirat

Și patru scandalagii, oameni în toată firea, trebuie să scoată bani din buzunar după ce nu și-au stăpânit nervii și s-au luat la ceartă. Întâmplările au avut loc în ziua de 8 iunie, la orele amiezii.

Cireș S. și Ada S. de 66, respectiv 62 ani se aflau în incinta pieței agroalimentare din Zona Deal, afându-se sub influența alcoolului, au provocat și participat la scandal, adresându-și injurii și expresii jignitoare. Pentru fapta lor trebuie să achite 500 de lei.

La fel s-a întâmplat și cu Maria N și Vasile B din comuna Moțca. Ei au provocat scandal în piața Vale din Pașcani, ei trebuie să achite o amendă de 300 lei.

Menționăm că recent oamenii legii au dat amenzi pentru scandal sau consum de alcool în locurile publice.

Slider
loading...