11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Amenzi pe banda rulanta, in prima si a doua zi de Craciun

Sute de politisti au actionat pe raza intregului judet in prima si a doua zi de Craciun.

In orasul Harlau, de exemplu, s-au aplicat amenzi in valoare de 5210 lei persoanelor care, in loc sa se bucure de Nasterea Domnului, provocau scandal. Un barbar in varsta de 31 de ani, a fost amendat cu suma de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, pentru ca a mers la locuinta parintilor sa ii colinde si a inceput sa tipe si sa ii injure.

Sarbatoarea Craciunului este cunoscuta ca fiind cea mai vesela, dar si cea mai pasnica sarbatoare crestineasca. Cu toate acestea, se consuma mult alcool si se stie, consumul exagerat al acestuia poate amplifica agresivitatea. Recomandam un consum moderat de bauturi alcoolice, mai ales înlocurile publice, cum ar fi discotecile. Multi dintre tinerii întorsi din strainatate, unde consumul de alcool este reglementat de legi mai stricte decât cele autohtone si unde pretul bauturilor alcoolizate este mult mai mare, profita de vizita de acasa pentru a exagera la petreceri cu consumul de alcool. În ultima perioada, s-au înregistrat câteva acte de agresiune de o gravitate destul de mare si îngrijoratoare, petrecute tocmai pe fondul consumului exagerat de alcool”, au atentionat politistii din cadrulInspectoratului de Politie Judetean Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI