-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi facute publice abia dupa aprobarea Bugetului de stat, document care va fi pezentat in Parlamentul Romaniei, pe 4 februarie.
Pana atunci, insa, atat cetatenii cat si alesii locali au inceput sa discute despre oportunitatile de investitii pentru anul in curs.
La sfarsitul saptamanii trecute consilierul local Sorin Olariu a depus deja la secretatiatul Primariei o lista cu amendamentele care urmeaza sa fie propuse la proiectul de buget.
El solicita alocarea sumelor necesare in vederea amenajarii unui sens giratoriu pe strada Moldovei – in zona magazinului Kaufland, sens unic pe strazile Izvoarelor si Mihai Eminescu si amenajarea unei zone de agrement la Lacul Pestisorul.
De asemenea consilierul PMP solicita alocarea sumelor necesare pentru acordarea tichetelor de vacanta, salariatlor de la Spitalul de Urgenta Pascani, pentru amenajarea Centrului de recolatare a sangelui, amplasarea a 8 cismele cu apa, in zonele Deal si Vale ale municipiului, a unei toalete publice in zona Vale si modernizarea strazilor Amurgului si Grigore Ureche, cu asfalt si pavele pe trotuare.
sicnron olariu

Banii ar urma sa fie alocati de la bugetul local. Amendamentele vor fi supuse aprobarii consilierilor locali. Mentionam ca si cetatenii pot trimite administratiei locale propuneri pe marginea proiectului de buget, de regula in perioada dezbaterii publice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI