11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Agenti de paza in colibe medievale, la parcul eolian din Vanatori

Conditii medievale de lucru pentru agentii de paza de la parcul eolian din comuna Vanatori. Unul dintre salariatii nemultumiti ai firmei Den Security SRL Iasi a trimis presei locale o serie de fotografii din care reiese ca agentii de paza sunt nevoiti sa se adaposteasca de vreme rea in colibe improvizate, acoperite cu buruieni, nu in gherete special amenajate, conectate la curent electric. In mesajul trimis pe adresa redactiei noastre se mai arata ca agenti de paza sunt expusi astfel si pericolelor deaoarece in padurea din apropierea obiectivului pe care il pazesc se afla porci mistreti.

,,Subiectul pe care vi-l prezint se refera la conditiile in care se efectueaza paza de catre angajatii firmei Den Security srl la Parcul Eolian Vanatori.Beneficiarul Sc Catalan Electric srl refuza in continuare sa asigure conditii pt agentii de paza(gherete,iluminat,etc) si agentii de paza stau in adaposturi improvizate,avand in vedere ca este un loc expus pericolelor,fiind si porci mistreti in padurea de langa obiectiv.Anexez si niste poze.Postul de paza din imagini se afla intre Vnatori si Slobozia langa antena GSM” se arata in mesajul trimis pe adresa redactiei noastre.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI