Actori de renume pe scena din Pașcani!

Pășcănenii sunt așteptați, din nou, la teatru. De această dată pentru a urmări un spectacol de excepție în care joacă actori renumiți de la București printre ei fiind Tudorel Filimon, Eugen Cristea sau Cristina Deleanu. Piesa de teatru ce se va juca pe scena Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” este “Avarul”.

“Avarul” de Moliere se va juca și la Pașcani. Piesa de teatru este una dintre marile comedii ale tuturor timpurilor. Evenimentul este programat pentru prima zi din luna februarie. Așadar, pe 1, de la orele 19:00 sunteți invitați la teatru. Prețul unui bilet este în funcție de loc, mai bine de jumătate de sală – 200 de locuri – la 50 lei, și o sută de locuri la 60 lei.

Pe scena Casei de Cultură din centrul orașului vor urca actori mari pentru a intra în pielea personajelor. Este vorba despre Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana Gabriela Drăghici, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Tomi Cristian, Florin Kevorkian, Anne Marie Zaharia, Raluca Bădoiu, Oana Irina Duțu, Mariangela Coldea, Scenografie Simona Marcu, Coregrafie Izabela Bostan Kevorkian, Mădălina Mechenic, Ilustrație muzicală – Geoge Marcu.

Relații suplimentare găsiți la referentul Casei de Cultură, Samir Marcu – 0726 04 04 08. Pentru cei care vor să facă rezevări trebuie să știți că s-au schimbat regulile, aceasta fiind valabilă cu o zi înainte de începerea spectacolului, dat fiind problemele ce au avut loc la ultimul spectacol.

„Avarul” este capodopera lui Moliare care a impus o tipologie: ”harpagonul, dupa numele personajului principal, Harpagon, un batran stapanit de o zgarcenie fara egal si de un egoism greu de imaginat, care, cu toate astea, il face mai degraba comic, decat odios”, promit realizatorii turneului.

Slider
loading...