More

  Acţiune preventivă în unităţile de învăţământ din Târgu Frumos

  Array

  ACTIUNE PROXIMITATELa data de 13.01.2014, pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii Poliţiei oraşului Tg. Frumos au acţionat în zona unităţilor şcolare de pe raza oraşului, unde au asigurat un climat de siguranţă publică.

  Acţiunile au fost desfăşurate la Liceul Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rareş şi la Şcoala Gimnazială Garabet Ibrăileanu Tg. Frumos.

  În cadrul acţiunilor s-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază.

  Au fost realizate două întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ, au fost controlate 6 unităţi de alimentaţie publică controlate. Au fost depistaţi absentând de la ore şi conduşi la cursuri 26 de elevi.

  Acţiunile au caracter permanet şi sunt derulate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ pentru descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă publică.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp