More

  A rămas fără splină, după ce a căzut din cireș

  Array

  O femeie dintr-o comuna din imprejurimile Pascaniului a ajuns pe masa de operatie dupa ce a cazut dintr-un cires. Localnica a fost la un pas de o tragedie, din dorinta de a gusta fructele dulci. In ultima perioada, medicii se confrunta cu o avalansa de copii sau adulti raniti dupa ce au cazut din pomi.

  O sateanca de 44 ani din Topile, dornica sa culeaga cirese, a ajuns ieri la Spitalul Municipal din Pascani in stare grava. Femeia a alunecat si a cazut de la cativa metri inaltime. Impactul a fost atat de puternic, incat victima a suferit o ruptura de splina. Medicii au decis sa o opereze in regim de urgenta.

  Daca nu se intervine intr-un timp cat mai scurt, acest traumatism poate provoca chiar moartea. Asta deoarece, o cantitate mare de sange ajunge in abdomen.

  Pacienta a ramas internata la unitatea medicala pascaneana si se afla sub supravegherea medicilor.
  Tot ieri, o alta femeie din Bratesti a trecut printr-o operatie de urgenta, dupa ce a cazut din caruta. Localnica, in varsta de 58 ani, si-a rupt piciorul in urma impactului cu pamantul.
  Mentionam ca de cate foarte multe persoane ajung in grija medicilor dupa ce cad din pomi fructiferi, carute sau de pe biciclete.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet