-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

A intrat într-un apartament dar nu a avut ce să fure

A intrat într-un apartament dar nu a avut ce să fure

A forțat fereastra de la un apartament pentru a sustrage bunurile din locuință însă nu a găsit nimic ce să fure. Proprietarul a făcut sesizare la Poliție și acum hoțul a fost prins. Este vorba despre un tânăr din comuna Todirești prins în urma unei acțiuni de siguranță publică. Au fost vizate 5 zone de acțiune, fiind conduse la secția de Poliție 3 persoane pentru cercetări.

Poliția în acțiune pe străzile din Municipiu în această perioadă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.  Numai într-o zi au fost găsite persoane bănuite de comiterea unor furturi.

„La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Paşcani au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe, dependinţe şi anexe gospodăreşti, cât şi pentru identificarea şi cercetarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte. Astfel, au fost vizate de acţiune  5 zone  şi legitimate 9 persoane, 3 dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru cercetări.” au spus reprezentanții IPJ IASI.

În urma activității a fost găsita o persoană bănuită de comiterea unui furt. Aceasta ar fi pătruns prin forțarea unui geam, într-un apartament din Pașcani, la sfârșitul lunii trecute. Proprietarii nu se află în țară însă cei care supraveghează casa au găsit totul răvășit și au anunțat Poliția. Din primele verificări se pare că hoțul nu a furat nimic.

„Spre exemplu, în urma activităţilor de cercetare într-un dosar penal, privind o tentativă de furt calificat din locuinţă, a fost identificat bănuitul comiterii faptei – un tânăr,de 22 ani, din com. Todireşti.” au spus reprezentanții IPJ IASI.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, iar la finalizare dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI