-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

A început competiția flashmob-urilor. Colegiul “Unirea”, primul din județul Iasi

Liceenii de la Colegiul “Unirea” din municipiul Pașcani au fost primii din județul Iași care s-au înscris într-un concurs de flashmob, ce se desfășoară la nivel național. Au descărcat melodia aleasă de organizatori, și-au făcut coregrafia, au dansat în clase, pe holuri și în incinta școlii, iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Pot câștiga doar dacă adună cele mai multe like-uri până la mijlocul lunii noiembrie, așadar votați-i!

A început sesiunea de toamna a concursului național “Best flashmob 2017 – Suntem tânăra generație!”,organizat în aproape toată țara de către fundatia Prais. Elevii de la Colegiul CF Unirea din Pașcani au fost primii din județul Iași care au intrat în competiție și au făcut propria coregrafie. S-au filmat iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Click aici.

Perioada de desfășurare a concursului este 2 octombrie – 15 noiembrie, astfel că până la jumătatea lunii îi puteți vota pentru a-i face câștigători.

Fundatia așteaptă și participanți de la alte școli din Pașcani sau județul Iași. Cel puțin 10 colegi trebuie să danseze pe melodia aleasă de organizatori, să trimită clipul, iar apoi să îl promoveze pentru a obține cât mai multe like-uri. Câștigătorii vor primi materiale sportive.

Mentionam că ultima sesiune a fost câștigată de elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”. Aici găsiți mai multe informații despre această competitie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Demersuri pentru un nou sediu de primărie, la Miroslovești

Se fac demersuri pentru un sediu nou de primarie in comuna Miroslovesti. In sedinta de Consiliu Local...

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Pașcani

Atentie la drum, mai ales atunci cand este vreme rea iar vizibilitatea redusa. O soferita in varsta...

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI