Slider

A fost stabilită firma care organizează Zilele Pașcaniului. Iată lista finală cu artiștii care vor cânta 

S-a decis cine o să fie firma care se va ocupa de Zilele Municipiului Pașcani în acest an. Este vorba despre SC Internațional Artist Management SRL din București. Solicitarea comisiei de organizare formată din reprezentanții primăriei și instituțiile din subordine are în vedere artiști naționali de muzică populară și ușoară. Printre ei se numără Tudor Chirlă, Ștefan Bănică, Irina Rimes, Trupa Maxim, Compact, Nicoleta Voicu, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu. 

Din cele cinci oferte depuse de către firmele de impresariat și care se ocupă cu organizare de evenimente, astăzi, 07 iunie s-a luat decizia cine va face acest lucru la Pașcani, în cele trei zile de sărbătoare 30 iunie – 2 iulie. Este vorba despre SC Internațional Artist Management SRL din București, care se pare că a îndeplinit toate condițiile și solicitările venite din partea comisiei de organziare a zilelor de sărbătoare în Municipiu. Pentru tot ce înseamnă organziare de show și spectacolele artiștilor la stadionul Municipal, administrația locală trebuie să achite 239.495 lei fără TVA. Luni va fi din nou o întâlnire pentru a fi încheiat comtractul.

Lista artiștilor este – vineri, 30 iunie începând cu ora 13:00 la sala de spectacole – în deschiderea oficială a evenimentului va cânta Cvartetul Colosseum, apoi la Stadion, de la orele 18:00 artiști locali și de la ora 22 Irina Rimes.

Sâmbătă, 1 iulie de la orele 18:00 – 23:00 vor cânta Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Trupa Deepcentral, Tudor Chirilă și Vama Veche.

Duminică, 2 iulie, în același interval orar vor urca pe scenă Mihaela Gurău, Nicoleta Voicu, Compact, Ștefan Bănică Jr.

Prezentator va fi Dan Negru.

Slider
loading...