More

  A fost relansat proiectul pentru constructia unei statii de sortare si compactare la Ruginoasa

  Array

  sortare-deseuri

  Proiectul de management al deseurilor din judet a fost relansat. Consiliul Judetean a publicat ieri, 21 februarie, anuntul privind proiectarea si executarea lu­crarilor de extindere si mo­dernizare a centrului de ma­nagement al deseurilor.

  Con­tra sumei maxime de 112 mi­lioane lei, constructorul va trebui sa extinda capacitatea statiei de sortare de la Tutora si sa construiasca o statie de tratare mecano-biologica pe acelasi amplasament.

  Astfel, pana la sfarsitul lunii martie vor fi finalizate documentatiile pentru doua din cele patru lucrari ale Proiectului de management al deseurilor pentru judetul Iasi. Prima dintre acestea se refera la inchiderea deseurilor neconforme, respectiv acele depozite din Pascani, Targu Frumos si Harlau. Cea dea doua priveste constructia unor statii de sortare si statii de transfer la Ruginoasa si Baltati.

  Lucrarile la cele doua statii de sortare vor costa aproximativ 10 milioane de euro fara TVA.

  Consiliul Judetean Iasi, estimeaza ca pana la inceputul lunii iunie 2013, se vor desemna castigatorii celor doua licitatii.

  Astfel, gunoiul municipiului Pascani ar urma sa fie sortat si compactat la statia din Ruginoasa iar mai apoi trimis la Tutora.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet