More

  Cine a luat cele mai mari note la BAC

  Array

  Cine a luat cele mai mari note la BAC

  Cea mai mare medie la bacalaureat este de 9,88 pe Pașcani. Performanța a fost reușită de șefa de promoție de la Colegiul “Sadovenu” – Adina Apostol. Astfel, în topul mediilor pe județul Iași tânăra se află pe locul 14, primele locuri fiind ocupate de absolvenți de la liceele din Iași. Adina a fost recent premiată de administrația locală cu o mie de lei pentru rezultatul obținut în anii de studiu.

  Nici o medie de 10 pe linie pentru absolvenții de liceu din Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău. La nivelulul județului doar doi elevi au reușit această performantă.

  Cinste Pașcaniului face șefa de promoție de la Colegiul “Sadovenu”. Adina Apostol care a reușit să obțină la probele practice, Română și utilizarea calculatorului – calificativele de utilizator experimentat, iar la cele scrise – Română – 9,80, Matematică – 9,85, Biologie 10, media finală fiind de 9,88.

  Tânăra a terminat profilul de Științe ale Naturii și ea a urcat pe scenă de mai multe ori pentru a primi coronița împreună cu flori, diplomă dar și un premiu în bani. Zilele trecute a fost una dintre cele 18 șefe de promoție care a primit un cadou din partea administrației locale. Ea mulțumit pentru premiu și a spus că se pregătește pentru admiterea la Facultatea, la Medicină, unde peste câțiva ani se vede practicând în Endocrinologie sau Cardiologie într-unul din spitalele din România.

  Următoarea clasată este o fată din Târgu Frumos. Este vorba despre Diana Crețu care a învățat la Liceul Teoretic “Ion Neculce”. Ea a reușit să obțină media finală 9.86.

  Un loc în top e ocupat și de o tânără care a învățat la Liceul Teoretic “Bogdan Vodă” din Hălăucești. Este vorba despre Alexandra Ciobanu care s-a lasat pe locul 39 cu media totală la BAC de 9,81.

  Hârlăul se află pe locul 44 prin reușita Larisei Vasilică care a studiat la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”. Ea a reușit să ia examenul de bacalaureat cu media 9,81.

  Lista poate fi consultată AICI

  Ce părere ai?

  Articolul precedentIncendiu la Hărmănești
  Articolul următorCum va fi vremea mâine?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp