Slider

Primăria Municipiului Pașcani a publicat un anunț prin care aduce la cunoștința O.N.G- urilor , care vor să obțină finanțare pentru proiecte , că începe perioada de depunere a documentației necesare.
Anul acesta pentru domeniile tineret și sport, Consiliul Local a alocat 50 de mii de lei, așadar asociațiile non profit interesate pot deja să pregătească proiectele, pentru că acestea se pot depune doar în perioada 24 februarie – 25 martie 2015.
Cei interesați pot obține informații suplimentare din Ghidul de Finanțare nerambursabilă, aprobat în 2013 printr-o hotărâre a Consiliului Local, aflată pe site-ul instituției sau pot lua legătura cu reprezentanții Primăriei Pașcani de la Compartiment Sport, Cultură, Culte pentru mai multe detalii.
Conform anunțului publicat pe site-ul primăriei, solicitanţii pot depune documentaţia specifică în două exemplare , la Registratura Primăriei Municipiului Paşcani, nu mai târziu de 25 martie, după care urmează perioada de evaluare a proiectelor depuse.
Menționăm că anul trecut O.N.G.-urile din Pașcani nu au avut ocazia să depună proiecte din fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, deoarece nu au fost alocați bani în acest sens.
Pentru anul 2015, bugetul de venituri și cheltuieli al primăriei Pașcani, oferă posibilitatea asociațiilor non guvernamentale, să obțină fonduri doar pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general, așadar cei care au pregătite proiecte de acest gen, le pot depune deja.

Slider
loading...