Slider

Mirosloveștiul va fi în sărbătoare peste la sfarsitul saptamanii. Mai exact, pe 4 iunie va avea loc “Ziua Comunei”, eveniment ce este organizat în fiecare an de Rusalii. Programul artistic va fi susţinut atât de artişti locali, cât şi de cântăreţi renumiţi, precum Margareta Clipa, Alexandru Brădățan sau Andreea Haisan. Nu vor lipsi nici ansamblurile de dansuri populare, care vor face un spectacol de neuitat.

4 iunie, este zi de sărbătoare pentru localnicii din Miroslovești. Ca în fiecare an, de Rusalii, sătenii petrec de Ziua Comunei.

Programul artistic ar urma să înceapă duminică de la orele 14:00 cu artiştii locali, iar trei ore mai târziu, vor apărea pe scenă persoane îndrăgite din industria muzicii populare. Margareta Clipa, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan şi alţii.
Au fost propuneri în şedinţa legislativului şi pentru premierea echipei de fotbal din comună, precum şi a elevilor cu rezultate bune la concursurile şcolare.
A fost votat şi un regulament privind comerţul în această zi de sărbătoare. Cei care vor să îşi amenajeze terase şi nu numai, vor trebui să achite o taxa de 10 lei/mp. Nu vor lipsi iujurile şi standurile cu jucării şi gablonţuri.
Deocamdată nu este stabilit tot programul evenimentului. Potrivit celor spuse de edilul comunei, Costel Cojocaru, se va forma o comisie pentru organizarea sărbătorii, care se va ocupa de toate detaliile.

Slider
loading...