6 C
Paşcani
duminică, octombrie 24, 2021
Array

Lista si rezultatele obtinute de cei care vor conduce societatile din subordinea CL Pascani

Primaria Municipiului Pascani a primit rezultatele de evalaure in urma interviurilor sustinute de candidatii inscrisi pentru consilile de administratie de la Prest Serv Apa SA Pascani, RAGCL si Eco Salubritatea SA Pascani.

Conform datelor furnizate de evaluator, la din conducerea RAGCL-ului urmeaza sa faca parte, Georgeta Sandu, cea care a obtinut cel mai mare punctaj – 95,3375, Sorin Nacuta -92,475, secretarul Mircea Zuzan – 89, 3875 si Gelu Nedelcu -84,2125;

La societatea de apa si canal din Pascani cel mai mare punctaj a fost obtinut secretarul Mircea Zuzan – 91,875 urmat de Adriana Dondas – 91,85, Iulian Moraru – 88,637, Vasile Aparaschivei – 84,45 si Ioan Prisecaru – 83,387. Cei cinci au fost admisi sa faca parte din Consiliul de Administratie al societatii.

Si pentru societatea de salubritate au fost facute publice rezultatele de evalaure pentru Consiliul de Administratie. Cea mai mare nota a fost obtinuta de actualul director, Eduard Dumea cu 94,1, urmat de Razvan Gheorghiu – 93,8, Zuzan Mircea- 91,38, Marcovschi Daniela – 91,375, Moraru Iulian -86,587.

Ei urmeaza sa fie validati de Consiliul Local Pascani, in sedinta de la sfarsitul acestei luni, dupa care, in termen de 60 de zile membrii Consiliului vor alege un presedinte. In caz contrar CA-ul va fi dizolvat iar procedurile vor fi reluate. In paralel vor fi derulate si procedurile pentru numirea directorului executiv, tot pe baza unui concurs. O alta noutate este faptul ca directorul executiv nu va mai putea fi seful conducerii  , in timp ce presedintele CA va avea putere de reprezentare in raport cu tertii si autoritatile locale.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI