8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021

Doi politisti de la Pascani si Tatarusi, avansati in grad

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, doi politisti de la Politia Municipiului Pascani si Sectia 6 Rurala Pascani au fost avansati in grad joi, 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Este vorba despre Vladut Voicu, de la Biroul Rutier care a devenit agent principal si Constantin Sebastian Munteanu, care lucreaza la Postul de Politie Tatarusi si a fost avansat in functia de agent sef.

Aceste avansari vin înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut, a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2018 au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Cu această ocazie, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi Iaşi, comisar-șef de poliţie Gîtlan Costel a dat citire dispozițiilor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie.

Mentionam ca in total au fost avansaţi 29 de poliţişti ieşeni, dintre care 15 ofiţeri de poliţie și 14 agenţi de poliţie.

Totodată, au fost adresate 59 de mulțumiri scrise, dintre care 31 ofițerilor de poliție, 26 agenților de poliție și 2 personalului civil, din cadrul I.P.J. Iași.

Au fost acordate 44 de felicitări scrise, dintre care 9 ofițerilor de poliție și 35 agenților de poliție.

De asemenea, șefului Postului de Poliție Andrieșeni i-a fost decernată „Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, întrucât, în luna iulie 2018 a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO | Sezonul murăturilor. Legume proaspete în piața Deal din grădina unui producător local, de la intrarea în Pașcani

Este sezonul muraturilor si timpul potrivit pentru pregatirea camarii pentru iarna. Pietele agroalimentare din municipiul Pascani s-...

Ansambluri din Hărmănești și Tătăruși, la Ateneul Național Iași

Doua ansambluri folclorice din preajma municipiului Pascani vor evolua pe scena Ateneului National din Iasi, in cadrul...

VIDEO | Ziua și furtul din societăți la Pașcani. Rucsac furat dintr-un coafor de pe strada Moldovei, de un adolescent

Ziua si furtul din societati comerciale in municipiul Pascani. Luni, 21 septembrie, inca o persoana a postat...

Profesori de la Unirea, mobilitate în Spania

Sase profesori de la Colegiul Unirea din municipiul Pascani s-au perfectionat in rezolvarea conflictelor ce apar intre...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI