Slider

160 ani de Școala Petru Rareș din Hîrlău

O școală din Hîrlău a sărbătorit 160 ani de învățământ. Astfel ziua de sâmbătă a adunat în sala de spectacole a Clubului Copiilor zeci de persoane, de la profesori, elevi și părinți până la cei aflați în conducerea orașului. Nu a lipsit programul artistic dar și lansarea unui nou număr al revistei școlii.

Eveniment aniversar la Hîrlău. Sâmbătă, 10 iunie au fost marcați 160 ani de învățământ. Invitații, de la parteneri până la primar și inspectori de la ISJ au luat cuvântul și au lăudat rezultatele unității de învățământ, la fel ca activitățile ce au loc.

Un moment foarte apreciat a fost atunci când cei mici au bătut toaca. Îmbrăcați în haine populare, elevii au arătat că știu și că au o tehnică deosebită.

A urmat și un spectacol pregătit de cei mici alături de profesori. Ei s-au îmbracat în haine de sărbătoare și imediat și-au intrat în rol.

Tot atunci a fost lansat și un număr aniversar al revistei școlii „Cu și despre noi” ce cuprinde istoria unității de învățământ, un capitol destinat foștilor elevi, profesorilor care ani au format caractere și au îndrumat primii pașii a sute de elevi.

Slider
loading...