6.5 C
Paşcani
vineri, aprilie 19, 2024

Unde putem petrece de 8 Martie, în Pașcani

Unde putem petrece de 8 Martie, în Pașcani

 Primăvara se apropie cu pași repezi iar vremea ușor în încălzire și miile de flori și mărțișoare ne anunță că se apropie Ziua Internațională a Femeii, 8 martie. În majoritatea orașelor, troturele s-au umplut deja de parfumul florilor. Și forfota din magazine de la raionul de dulciuri ne duce cu gândul la această zi frumoasă. Localurile s-au pregătit cu meniuri speciale pentru reprezentantele sexului frumos pentru a avea parte de o cină romantică sau alături de prieteni. Rezervările s-au făcut deja.

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor petrec de 8 martie. Ziua Internațională a Femeii se marchează în școli, locuri de muncă, acasă. Cele mai cunoscute localuri din Pașcani au pregătit meniuri speciale pentru această zi.

După cum deja se știe la Trattoria și Incanto Caffe aveți mâncare ca la mama acasă. În ziua de 8 martie nu vor lipsi bunătățile de la cele cu specific italian până la platoul tradițional românesc. Nu mai punem la socoteală delicioasele prăjituri și torturi. Și muzica bună întregește seara. Femeile vor fi întâmpinate cu mici atenții din partea conducerii localului.

Dacă vreți să ascultați melodiile formației Generic, trebuie să știți că la Restaurant Uno vine Dan Ciotoi. Și aici meniul este special pentru această zi și se anunță o seară de neuitat.

La Hotel Central sunteți așteptați de Ziua femeii la o petrecere cu muzică live și meniu surprinzător. Seara începe de la orele 19:00.

Într-un alt local, Retro, seara de 9 martie se marcheză cu muzică din partea Tarafului Daniel Iorgu. Nu lipsește meniul cu piept de curcan, creveți, frigărui de brânzeturi sau salata ucrainiană.

Dacă vă mai păstrați energia și pentru următoarele zile, New Art Caffe vă așteapă la distracție. Pe data de 9, la o seară de stand up comedy, iar pe 10 martie, sâmbătă la o super petrecere pentru fete.

Relații, rezervări și informații suplimentare pe afișele de mai jos.

Alte articole